Vi er et mindre konsulentfirma med individuelle løsninger

BECH RASMUSSEN & SKJØTH er et konsulentfirma specialiseret i rådgivning og vejledning af jobsøgende personer og mange andre opgaver i forbindelse med beskæftigelse. Du kan derfor samarbejde med os om såvel rekruttering som outplacement, hvor vi hjælper medarbejdere videre efter afskedigelser.

Vi er en mindre virksomhed med kompetente konsulenter, og vi tror ikke på masseløsninger men tilbyder individuelle forløb, som passer til den enkelte person eller virksomheds behov.

Vores kontor og undervisningsfaciliteter ligger centralt i Odense, men mange af vores opgaver foregår ude af huset. Vi har et godt netværk og kendskab til arbejdsmarkedet på tværs af landsdelene i Danmark, og vi ser ikke geografien som en begrænsning.

 

Troværdighed og fleksibilitet er vigtige værdier for os

Hos BECH RASMUSSEN & SKJØTH lægger vi meget stor vægt på troværdighed. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, og vi måler os selv og ser på, hvor mange af vores kandidater, som er kommet i arbejde. Som kollegaer holder vi altid hinanden op på vores resultater. Vi har derfor en god portion selvkritik, så vi er sikre på at gøre det godt nok og levere ydelser, som virkelig virker.

Vi har en individuel tilgang til hver enkelt opgave og har dermed stor fleksibilitet i vores tilbud, så den enkelte person altid får et forløb, der er individuelt tilpasset. Vi kan også aflaste jobcentre, hvis der er spidsbelastning, og tilbyde de forløb, der er brug for.