Som jobsøgende rådgiver vi dig og tilbyder forskellige forløb

BECH RASMUSSEN & SKJØTH er specialiseret i jobskabende forløb for dig, der er ledig. Vi tager udgangspunkt i den enkelte person og giver dig et individuelt forløb. Vi har lang og bred erfaring med jobskabende forløb og har ikke mindst det virksomhedsnetværk, som du måske lige netop mangler.
Vores forløb er individuelt tilrettelagt, hvilket betyder, at du får 1 til 1 sparring af din fast tilknyttede konsulent. Netop den individuelle tilgang gør, at der kan lægges en meget målrettet jobsøgningsstrategi, der tager udgangspunkt i dine behov, muligheder og ønsker.
Af samme årsag har vi rent statistisk en høj succesrate i forhold til at opnå enten ordinær beskæftigelse eller uddannelse. Dette betyder sammen med en stor brugertilfredshed, at vi lever op til vores forpligtelser og tilbyder et effektivt forløb med høj kvalitet.

Henvisning fra jobcenter

Du skal inden opstart have en henvisning fra dit jobcenter. Umiddelbart herefter kontaktes du af din fast tilknyttede konsulent med henblik på at lave et personligt møde. 
 

Har du spørgsmål eller øvrige henvendelser, er du altid velkommen til at kontakte Lena Bech Rasmussen eller Charlotte Skjøth.